Bijonse za blizance kupila zlatne kolijevke od 76 hiljada eura (FOTO)
Bijonse

Zlatno okruženje

Bijonse za blizance kupila zlatne kolijevke od 76 hiljada eura (FOTO)

Pompa oko blizanačke trudnoće Bijonse se ne smiruje, a danas se priča o poznatoj trudnici nastavlja zlatnim detaljima, odnosno zlatnim kolijevkama. Pjevačica i njen muž Džej Zi žele da njihove bebe prve dane života provedu "u zlatnom okruženju".

134671profimedia0317992295630x0

Kolijevku "Dodo Bassinet" koju vidite na slici dizajnirao je Ksimo Talamantes, španski dizajner, a kolijevka je napravljena od osamnaestokaratnog zlata.

Košta 38.000 eura, a budući da par čeka dvije bebe, Džez Zi je za njihovu kupovinu izdvojio 76. 000 eura.

Kolijevka koja je javnosti prvi put predstvaljena prije nekoliko godina, doslovno sija, njena unutrašnjost je prekrivena najjfinijim materijalom,a  njen dizajn je veoma neobičan.

134675profimedia0317992735630x0

Kupovinom kolijevki Bijonse i Džej Zi samo nastvaljaju tradiciju koju su počeli nakon rođenja prvog djeteta, ćerke Blu Ajvi Karter.

Djevojčica je munjevitom brzinom dobila najskupocjeniju garderobu, a njene rođendanske proslave su bile čist luksuz.

Blizanci se dočekuju sa ništa manje raskošnim poklonima.

Džej Zi se nije zaustavio na kupovini kolijekvki već je supruzi kupio i zlatni nakit. Ovaj prsten i ogrlicu uskoro ćemo videti na Bijonse.

134674profimedia0317991507630x0

Kada je u pitanju pjevačica, sve u vezi sa njom je glamurozno. Ćerku Blu je 2012. rodila u njujorškom porodilištu "Lenox Hill" u luksuznoj sobi koja nikada prije nje nije korišćena.

Sigurno će se slična praksa ponoviti i sa blizancima.

Sudeći po intervjuu njenog oca koji je prošle nedjelje dao za "Radar onlajn" pjevačica će dobiti ćerku i sina.

Trudnoća je došla poslije burnih glasina da je njen brak sa producentom završen.

Foto: Profimedia.rs

Žena Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.