Zbog Stanije započela tuča a potom i pucnjava
Stanija Dobrojević

Skandal u Bosni

Zbog Stanije započela tuča a potom i pucnjava

Stanija Dobrojević izazvala je tuču u diskoteci u Bosni, između grupe momaka koji su došli kao gosti i obezbjeđenja.

Navodno, nekoliko muškaraca pokušalo je da se popne kod Stanije na binu, u čemu ih je obezbjeđenje spriječilo.

''Naravno, obezbjeđenje ih je momentalno spriječilo i počela je svađa koja je kulminirala kada su momci izbačeni. Nastavili smo da se provodimo, međutim, neko je povikao da napolju pucaju i da se sklonimo, a to su čuli samo oni malo bliži vratima. Pokušali smo da izađemo i vidjeli smo grupu momaka kako se tuku, pa smo ostali u diskoteci, a nastup je i dalje trajao. Bilo je stvarno strašno. Tukli su se, a onda je neko zapucao, i čini mi se da je ispalio hice u vazduh. U istom trenutku su se začuli zvuci sirene i momci koji su se tukli počeli su da bježe. Policija je došla'', rekao je izvor sa lica mjesta.

Stanija nije željela da potvrdi ovu priču:

''Molila bih vas da ne pišete o tome, ništa nije ozbiljno. Ne znam za pucnjavu, znam samo da su se neki momci malo zakačili i vjerujem da se sve završilo u najboljem redu'', rekla je Dobrojevićeva.

 

Telegraf.rs/Pink.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.