Karleuša ponovo oplela po Vuku Kostiću
Jelena Karleuša

Poručila mu da navija za pravu stranu

Karleuša ponovo oplela po Vuku Kostiću

Svojim postom na Fejsbuku Jelena Karleuša je apelovala na sve ljude ali i glumca Vuka Kostića čija je fotografija iz lova izazvala oprečne reakcije na društvenim mrežama, da prestanu sa ovim sportom i ubistvom životinja iz hobija. Glumac je za jedan srbijanski tabloid izjavio: '' Jelena me napada jer se družim sa Cecom''. Nakon toga uslijedio je i pjevačicin odgovor...

''Sjedim ti tako ja u frizeraju, mrtva umorna, izmedju dva koncerta. I samo tad i tu imam priliku da vidim ove tabloide... Pa rek'o da prelistam... Kad ONO?! Nije me začudilo što sam na svim naslovnim, jer sem mene na naslovnoj, ku**c bi bilo šta prodali... Nego vidim, glumac, ubica plemenitih životinja i potencijalni ubica djevojke(po sopstvenom priznanju) Vuk Kostić se USUDIO da mi odgovori'', napisala je Jelena Karleuša na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

16730372101551731343662821448935389494863387n1

Foto: Fejsbuk

Podsjetila je da je javno apelovala na njega da ''bude šmeker i ne ubija nedužne jelene''. Naglasila je da ona nije navikla da se neko usudi da joj odgovori jer ''niko nije tolika budala''.

''Pa da mu se i poslednji put direktno obratim(ja nisam pi*da, ja ne k*njam u tabloidima, ja to lavovski...Vuče, hvala ti što si nas sve informisao da se družiš sa Cecom. Majke mi, nisam znala. Stvarno? Doduše nisam znala ni ko si ti dok mi neko nije poslao sliku tebe pored mrtvog jelena. Izvini. Elem, družiš se sa Cecom? Vidi, sigurna sam da te u tvom glumačkom okruženju svi zaje*avaju zbog toga, pa 'ajde neću i ja. Sigurna sam da se super družite, ona frljajući se sa padežima i akcentom a ti smijući se na to, beogradsko filmski'', napisala je pjevačica.

Rekla je da ''u ovom našem domaćem filmu, ti si na strani negativca. Na strani žene čiji najbliži nisu pucali ćorcima. Žene koja je sinonim za kriminal, nanogicu, CZ, sve najgore što je ovu zemlju zadesilo''. 

''Ti kao glumac, Beogradjanin iz kulturne i ugledne porodice, sigurno znaš da pored negativaca koji UGLAVNOM u filmovima na kraju prodju loše (jer ipak tako treba) postoje i pozitivne uloge. E vidiš, ja sam glavni pozitivac u ovom filmu! Ti si se samo malo zaje*ao i ja želim da počneš da navijaš za pravu stranu. Jer tako treba. Tako su te sigurno roditelji učili. Kao žena koju prati najveći broj mladih, apelujem na tebe da učiniš pravu stvar. Budi dobar uzor mladima. Ne druži se sa bagrom, loša je to karma sine, ne ubijaj nedužne životinje i ne napadaj one koji su na pravoj strani. Strani dobrih i poštenih ljudi. Ili ćeš biti samo sitna sporedna uloga pored velikih igrača a poslije snimanja možeš svima da skokneš po pivo. Za kaznu'', poručila je Karleuša.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.