Halid Muslimović kolima oborio tinejdžerku
Halid Muslimović

Beograd

Halid Muslimović kolima oborio tinejdžerku

Sedamnaestogodišnju Minu P. na pješačkom prelazu na Bežanijskoj kosi sinoć je oborio automobil kojim je upravljao pjevač Halid Muslimović (56,) saznaje "Blic".

Djevojka je, srećom, zadobila lakše povrede i prevezana je u Urgentni centar.

- Čuo sam sa strane udarac u retrovizor i odmah sam stao. Vozio sam potpuno trijezan i polako, ne brže od 40 kilometara na sat. Djevojka je naletjela na retrovizor i od udarca pala na kolovoz - rekao je Halid za "Blic".

On je potom detaljnije opisao situaciju:

- Kratko vrijeme je ležala na kolovozu, potom je sama ustala i htjela da ide kući. Međutim, pozvali smo policiju i Hitnu pomoć i kako su mi rekli ljekari koji su je pregledali, ona nije zadobila teške povrede - rekao je Halid i dodao:

- Upravo sam krenuo u Urgentni centar, da provjerim kako je sada i da li je sve u redu sa njom. Nezgoda se dogodila četiri metra od pješačkog prelaza, ali to sada nije najvažnije, bitno je da je djevojka dobro. Vozim već 35 godina i nikada mi se ništa slično nije dogodilo, što kažu, ni mrava nisam zgazio - rekao je Muslimović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.