Anđelina Džoli u emotivnom intervjuu prvi put govorila o razvodu (VIDEO)
Foto: Youtube/Screenshot

Najbitnija su joj djeca

Anđelina Džoli u emotivnom intervjuu prvi put govorila o razvodu (VIDEO)

Glumica Anđelina Džoli je prvi put pred kamerama progovorila o razvodu sa bivšim suprugom Bredom Pitom sa kojim ima šestoro djece.

Holivudska zvijezda je trenutno u Kambodži sa djecom na promociji novog filma. Novinarka "BBC News" bila je zajedno sa Anđelinom na promociji, ali pored pitanja u vezi sa karijerom postavila joj i pitanje o privatnom životu.

"Znam da je ovo veoma osjetljiva tema. Znamo da je incident doveo do toga da se razvedete i isto tako znamo da ništa niste rekli na tu temu. Da li biste željeli nešto da kažete", pitala je novinarka Anđelinu Džoli.

Glumica je djelovala vidno uznemirena zbog pitanja, pa je bila veoma kratka u odgovoru.

"Želim samo da kažem, da ne bih mnogo o tome. Reći ću da je to bio veoma težak period i mi smo porodica i uvijek ćemo biti porodica. Prebrodićemo ovo i nadam se da ćemo biti jači poslije toga", rekla je Džoli.

Anđelina je u septembru prošle godine podnijela papire za zahtjev za razvod braka od svog dugogodišnjeg partnera Breda Pita. Mediji su nagađali da je glavni razlog razvoda bilo Bredovo ponašanje u braku. Prethodnih mjeseci bilo je mnogo navodnih događaja i pouzdanih izvora sa informacijama, ali holivudski, sad već, bivši par nije želio da komentariše priče.

Glumica je istakla da su joj jedino bitna djeca.

 

Noizz

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.