Manekenka se nakon raskida požalila na veličinu penisa bivšeg!
Aleksis Ren

Ružan raskid

Manekenka se nakon raskida požalila na veličinu penisa bivšeg!

Možda su bili najljepši par na svijetu, ali njihov raskid je veoma ružan.

Manekenka Aleksis Ren i njen bivši dečko Džej Alvarez proslavili su se putujući svijetom i snimajući same sebe na različitim lokacijama, a odmogla im nije ni činjenica da je ona vitka i plava, a on nabildovan. Ipak, sve što je lijepo zaista ima kraj...

Ma koliko oni bili savršeni, njihova veza nije izdržala, a čini se da u njoj zapravo ništa nije bilo savršeno.

dfaf7588b1f32c9f76bf71313f62e4be

Ogorčena Aleksis na Tviteru je olakšala dušu, prvo nazvavši svog bivšeg kretenom, a potom otkrivajući i veličinu njegovog penisa.

- Manipulisao je sa mnom do kraja, gurao me do krajnjih granica kako bih pukla, a on ne bi bio kriv za kraj veze. Naša veza više nije bila dobra za njegovu karijeru - napisala je, prenosi Žena Blic.

Njen status napravio je pravu pometnju na Tviteru i izazvao gomilu komentara.

- U početku je bilo dobro, ali slava mijenja ljude - objasnila je manekenka, a onda na kraju zaključila: “Ima i mali penis".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.