Zbog „orlova“ mi prijete „četnikušo“
Nives Celzijus

Nives Celzijus dobija prijetnje

Zbog „orlova“ mi prijete „četnikušo“

Samo tri dana nakon što je Nives Celzijus za „Alo!“ izjavila: „Svim srcem ću navijati za Srbiju, iako je moj muž Dino bivši reprezentativac Hrvatske“, preko društvenih mreža su počele da joj stižu prijetnje!

Starleta koja se sa suprugom Drpićem trenutno nalazi na odmoru u Bruneju, dokumentovala je jednu od niza uvrjeda koje je dobila na svojoj „fejsbuk“ stranici.

Jedan od neprimjerenih komentara stigao je od izvjesne muške osobe koja joj psuje djecu i naziva je „četnikušom“. Vrlo brzo je Nives odgovorila na svojoj „fejsbuk“ stranici: „Roditelji mora da su jako ponosni na njega.“

Uz dosta sličnih komentara, kako nam je Nives rekla, mnogo je više bilo onih pozitivnih od strane njenih virtuelnih prijatelja.

- Ne uzbuđujem se previše, ja nikad nisam krila ko sam i šta sam - rekla nam je Nives.

Podsjetimo, Nives je u pomenutom intervjuu za naš list još rekla: „Kada s druge strane nije Srbija, potpuno je normalno da navijam za Hrvatsku. Odrasla sam tamo, suprug mi je Hrvat. A vi kao da zaboravljate da sam ja Srpkinja? U situacijama direktnog okršaja malo veću podršku dajem ‚orlovima‘. Dakle, naprijeed Srbija“!

(Alo.rs)