Monika Beluči stigla u Beograd, primiće je Vučić
Foto: Telegraf

Promocija filma sa Emirom Kusturicom

Monika Beluči stigla u Beograd, primiće je Vučić

Slavna glumica Monika Beluči stigla je u Beograd.

Beluči će danas u 14.30 sati u Skupštini grada Beograda govoriti na konferenciji za novinare zajedno sa rediteljem Emirom Kusturicom u čijem filmu "Na mlječnom putu" tumači glavnu ulogu. Nakon toga proslavljenu glumicu primiće premijer Srbije Aleksandar Vučić, prenosi B92

Susret, kojem će prisustvovati i Kusturica, održaće se u 15.15 sati u uzgradi Vlade Srbije. 

Nakon ceremonije svečanog otvaranja u Sava Centru će večeras biti prikazan Kusturičin film, u kome slavni reditelj i glumi uz Moniku Beluči i Slobodu Mićalović. 

Film "Na mlječnom putu" imao je svjetsku premijeru na prošlogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu, a domaću ove zime na festivalu "Kustendorf" u Drvengradu. 

Pored Beluči, gosti ovogodišnjeg FEST-a biće poznati reditelji Hju Hadson i Fernando Trueba, Nevio Marasović, glumci Gordan Bogdan i Janko Popović, Danilo i Rade Šerbedžija, kao i Karlos Saura, kome će biti uručena nagrada Beogradski pobjednik.

Italijanska glumica Monika Beluči izjavila je danas u Beogradu, da je srećna što je u Srbiji i da joj je drago što će otvoriti festival.

“Upoznala sam sjajne ljude tokom tri godine koliko sam snimala ovdje. Drago mi je što naš film otvara festival i čast mi je. Želim Festu dug život i neka ima mnogo uspjeha”, rekla je glumica na konferenciji za novinare ekipe filma “Na mlječnom putu” u Skupštini Beograda.

Ona je rekla da je bila oduševljena pozivom reditelja Emira Kusturice da glumi u njegovom filmu.

“Poziv je stigao u vrlo specifičnom trenutku u životu i mislim da je divno što se on usudio da napravi jednu priču o ljubavi koja je svašta prošla”, rekla je Beluči.

Ona je dodala da je snimanje bilo fizički zahtjevno.

Glumica Sloboda Mićalović, koja je dio ekipe filma rekla je da „Beograd ovih dana živi za Fest“.

Kusturica je rekao je da je Monika Beluči u njegovom filmu prvi put bila “od glave do pete”.

Beluči je u Beograd, na aerodrom "Nikola Tesla" stigla oko 12.15, a u toku je i sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem. Ona će večeras podići zavjesu u centru Sava što će označiti početak 45. Festa.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.