JK gostovala na američkoj FOX televiziji: Pričala o Srbiji, Đokoviću i pjesmama(VIDEO)
Foto: Screenshot

Osvaja Ameriku

JK gostovala na američkoj FOX televiziji: Pričala o Srbiji, Đokoviću i pjesmama(VIDEO)

Pjevačica Jelena Karleuša koja se trenutno nalazi na turneji po SAD, gostovala je nna kanalu Fox 2 u Detroitu gdje je proglašena WAG-sicom godine. WAG je termin za uspješnu ženu poznatog sportiste, a kao žena fudbalera Duška Tošića zaslužila je ovu titulu.

Voditelj je naglasio da Jelena dolazi iz Srbije koja je u svijetu uglavnom bila poznata po ratovima. 

“Da, nažalost. Srbi su specifičan narod. Divlji smo, a prelijepi i poslije svih godina rata pokušavamo da izgladimo imidž u svijetu i zato šaljemo ovu prelijepu, plavu ženu u SAD, da učini taj imidž boljim. Imamo Novaka Đokovića i lijepe žene. Sve nam to pomaže da zaboravimo na rat. Odrasla sam tokom rata u Srbiji i bilo je opasno, zato smo ovako opasne žene“, rekla je Jelena. 

Šta je još rekla pogledajte:

BulevarB92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.