Nakon prinove Peković supruzi poklonio roleks i luksuzan stan u Podgorici
Nikola Peković

Slavi rođenje sina

Nakon prinove Peković supruzi poklonio roleks i luksuzan stan u Podgorici

Crnogorski košarkaš Nikola Peković suprugu obasipa vrijednim poklonima nakon što mu je podarila sina, prenose mediji.

Predsjednik KK Partizan Nikola Peković postao je otac u petak, pošto se njegova supruga Violeta porodila i na svijet donela sina Fedora.

 Peković, koji je već zakazao veliko slavlje povodom rođenja prvijenca, i za suprugu spremio luksuzne poklone.

"Kurir" saznaje da je Peković za novopečenu mamu naručio "roleks" vrijedan 30.000 eura, kao i da joj je kupio stan vrijednosti oko 200.000 eura u jednom elitnom naselju u Podgorici.

Peković će u luksuznom hotelu u Podgorici, gde će tri dana slaviti rođenje sina, ugostiti brojne prijatelje, među kojima bi trebalo da bude i Milo Đukanović.

- Nikola je odvojio čak 50.000 eura za muziku. Rekao mi je da će mu truba i gusle svirati do zore, a možda i tri dana. Za atmosferu će biti zadužen jedan crnogorski bend, ali i trubač Dejan Petrović - otkrio je izvor Kurira.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.