Živimo kao KONJI!
Foto: Facebook, Jelena Karleuša

Karleuša odgovorila na pitanje o gej brakovima

Živimo kao KONJI!

Prvi gej brak u Sloveniji sklopljen je juče u Mariboru. Vijest da je Slovenija odobrila istopolne brakove po zakonu koji gej parovima daje uglavnom ista prava kao i heteroseksualnim, ali bez prava da usvajaju djecu, naišla je kako na brojne pozitivne komentare tako i na one koji to nisu. Svoj komentar dala je i poznata pjevačica Jelena Karleuša.

Iako se trenutno nalazi na turneji u SAD-u, Jelena je našla vremena da novinaru odgovori na pitanje "Da li su Srbi previše tradicionalna nacija da prihvate gej brak, jer bi tako nešto moglo da se desi do 2020.godine prema akcionom planu?".

Karleuša je kao neko podržava LGBT populaciju godinama, odgovor napisala na svojoj Fejsbuk stranici:

"Svakako da smo mi tradicionalna zemlja, tradicionalno je normalno da muško bije ženu i decu, da su nam sigurne kuće pune a stomaci prazni, tradicionalno želimo da komšiji crkne i krava i auto i čitava familija, tradicionalno smo u ratu sa čitavim svetom i nama samima, tradicionalno biramo pogrešne uzore i ljude koji će da nas vode, tradicionalno smo vernici pa je samim tim i BOG TE JEBO/JEBEM TI BOGA/DABOGDA CRK'O-tradicionalna psovka... tako da smatram da smo mi previše tradicionalna zemlja za prihvatanje ljudskih prava, prava na izbor i opredeljenje, prava na ljubav. Slovencima čestitam. Mi smo ih uvek, omalovažavajući ih, zvali austrijskim konjušarima a sada oni žive kao vlasnici konjušnica a mi kao KONJI!", napisala je pjevačica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.