Sarajevo: Merlin imao saobraćajnu nezgodu
Dino Merlin

Sarajevo: Merlin imao saobraćajnu nezgodu

Dino Merlin je danas u Sarajevu doživio saobraćajnu nezgodu, piše Avaz.

U udesu su učestvoavala dva automobila marki Mercedes i Peugeot.

- U ulici Zmaja od Bosne do broja devet dogodila se saobraćajna nesreća, a došlo je do sudara dva vozila. Nije bilo povrijeđenih osoba, a na vozilima je pričinjena materijalna šteta. Mercedesom je upravljala osoba inicijala D.H., a automobilom Peugeot osoba inicijala K.S. - kazali su za Avaz iz sarajevske policije.

Portal sarajevskog lista sazanje da je automobil je vozio Merlinov sin, a u vozilu se nalazio i Mahir Sulejmanović koji je sjedio na zadnjem sjedištu. Kako nam je rečeno, Merlin je bio i na razgovoru kod inspektora.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.