Marija Šerifović majci: Jel se ti drogiraš?
Verica i marija Šerifović

Šok u Zvezdama Granda

Marija Šerifović majci: Jel se ti drogiraš?

U poslednjoj epizodi Zvezda Granda tajanstveni član žirija bila je Verica Šerifović.

Marija Šerifović oštro je prokomentarisala dvije članice žirija sledećim riječima:

''Ništa mi se nije svidjelo. To je sve bilo površno i prosječno pjevanje. Da se ja pitam ja mislim da je vaše znanje trenutno za dovde, i to je to''.

Posle toga, Saša Popović je dao riječ tajanstvenom članu žirija, Verici.

''Ja se ne slažem sa Marijom u vezi sa kandidatkinjom broj dva. U njoj se vidi želja da ide dalje, da se bori. U nekim trenucima me je u nekim pokretima i željom, malo podsjetila na Mariju'', rekla je Verica, koju je Marija potom prekinula i upitala:

''Je l' se ti drogiraš? Je l' se vi drogirate?'', poručila je Marija, ne znajući da se obraća majci, a Verica joj je rekla da se odmah izvini.

 

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.