Kristen Stjuart dobitnica
Kristen Stjuart

Vampirski serijal

Kristen Stjuart dobitnica "Kids Choice" nagrada

Zvijezda vampirskog serijala "Sumrak" Kristen Stjuart i boj bend "One Direction" osvojili su po dvije "Kids čojs" nagrade na svečanoj ceremoniji održanoj u Los Anđelesu.

Stjuartova je osvojila nagrade u kategoriji omiljena glumica i razbija kako bije, dok je britanski bend "One Direction" izglasan za najomiljeniju muzičku grupu i pjesmu "What Makes You Beautiful", prenijele su agencije.

Dobitnike nagrada biraju djeca, gledaoci dječjeg kablovskog kanala "Nickelodeon", a kako su saopštili organizatori, o pobjednicima je ovoga puta odlučivalo oko 350 miliona glasača.

Glasanje je obavljeno putem interneta, a pobjednici su birani u više od 20 kategorija, kao što su omiljena glumica, omiljeni pjevačica i pjevač, crtana serija... Svi dobitnici nagrade, koji izađu na binu po trofej tradicionalno budu poliveni zelenom sluzi.

Narandžasti trofej primila je Keti Peri (omiljena pjevačica), Džoni Dep (omiljeni glumac). Glumica i bivša jevojka pjevača Džastina Bibera, Selena Gomez (20) dobila je nagradu za omiljenu TV glumicu, a Biber, koji se trenutno nalazi na turneji po Evropi izglasan je za omiljenog pjevača.

Omiljena crtana serija je "Sunđer Bob", crtani film "Razbijač Ralf", a film "Igre gladi"...

Šou je vodio glumac Džoš Damel, koji je u braku sa pjevačicom Fergi, a na ceremoniji su nastupili Pitbul, Kristina Agilera, kao i Kesa.

(Press Online)