Netačne vijesti: Ljubiša Samardžić je dobro i stabilnog zdravstvenog stanja
Foto: dnevnik.hr

Mediji širili dezinformacije

Netačne vijesti: Ljubiša Samardžić je dobro i stabilnog zdravstvenog stanja

Povodom brojnih informacija u vezi sa zdravstvenim stanjem poznatog glumca Ljubiše Samardžića i navoda da se bori za život, oglasila se i porodica glumca koja kaže da su to “uglavnom netačne vijesti”.

“Naš Ljubiša Samardžić je kod kuće, dobro se osjeća i stabilnog je zdravstvenog stanja. S obzirom na godine i okolnosti, nije u prilici da se često pojavljuje u javnosti. U pojedinim medijima pojavile su se brojne, uglavnom netačne informacije u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem”, navedeno je u saopštenju.

Porodica Samardžić izrazila je nadu da će dalje spekulacije o zdravlju glumca prestati i navela da će nastaviti da obavještava javnost u vezi sa Ljubišinim zdravljem.

Pojedini mediji prenijeli su da je početkom decembra prošle godine Samardžić hitno operisan i da je ovih dana njegovo stanje pogoršano i da je kritično.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.