Evo zbog čega se razvodi Nataša Bekvalac
Nataša i Ljuba, Foto: Kurir

Evo zbog čega se razvodi Nataša Bekvalac

Brak Nataše Bekalac i Ljube Jovanovića je inače bio skladan i veoma dobar, ali nikako nijesu mogli da pronađu zajednički jezik.

Sve manje su mogli da razgovaraju, rijetko su provodili zajedničko vreme u kući. Nisu imali više isti cilj, nije im više išlo, kaže za Blic izvor blizak lijepoj novosadskoj Barbiki.

"Sve sada zanima šta se to dogodilo u njihovom braku. Nije se ništa dogodilo, tinjalo je od početka neslaganje oko djece. Ljuba je samo dugo ćutao o svojim željama, mada je Nataša oduvijek pretpostavljala da će on jednog dana poželjeti djecu. Ipak, njegova želja nije toliko jaka koliko i njena za uspješnom karijerom. Ona hoće uspjeh na poslu, ona hoće nastupe i putovanja", otkriva izvor blizak pjevačici razloge zbog kojih su Nataša i Ljuba pred razvodom.

Kako izvor navodi, brak je inače bio skladan i veoma dobar. Njih dvoje su se voljeli, ali su ih česte prepirke i oko toga da li treba da imaju dijete ili ne dovele do situacije da svako od njih želi da bude van kuće kada je ono drugo u kući. Sve više su se udaljavali. Ljuba više nije mogao da podnese njena česta putovanja, a Nataši je smetalo to što se on zatvorio i povukao, što u kući nije više bila dobra energija.

"Ljuba je Nataši rekao da sa njom želi dijete. On obožava njenu Hanu. Zaiste ju je prihvatio kao svoju ćerku, i djevojčica je njega veoma zavolela. Zbog Hane su i on i Nataša i odlagali odluku o razvodu. Bojali su se kako će to da utiče na nju jer je navikla da živi sa oboje. Ipak, nisu više mogli da izdrže", kaže izvor, i dodaje da Nataša i Ljuba i dalje imaju veoma lijepo mišljenje jedno o drugom.

"Oni nisu prestali da se vole i da poštuju jedno drugo. Samo se ugasila ona prava iskra koja je među njima gorela. Više nisu mogli da nađu zajednički jezik. Kada joj je rekao da želi da ima dijete sa njom, Nataša je bez razmišljanja rekla da ona nema potrebe za još djece, da želi karijeru, da želi da bude još bolja i uspješnija. Ljuba to razumije, ali ipak, njegova želja da bude otac je jača od svega. Zato su i shvatili da je najbolje da se rastanu", kaže izvor.

Nataša i Ljuba vjenčali su se u februaru 2015.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.