Advokat bivšeg muža je razvodi od sadašnjeg
Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Kraj ljubavne priče

Advokat bivšeg muža je razvodi od sadašnjeg

Pukao dvogodišnji brak novosadske pjevačice Nataše Bekvalac i nekadašnjeg rukometaša Ljube Jovanovića. Krahu kumovalo moguće Ljubino nevjerstvo ili (ne)proširenje porodice.

Vijest je juče potvrdio i Natašin advokat Nemanja Aleksić, istakavši da će razvod biti sporazuman. Inače, Aleksić je već učestvovao u Natašinoj prvoj brakorazvodnoj parnici, ali je tada zastupao njenog bivšeg supruga, nekadašnjeg vaterpolistu Danila Daču Ikodinovića, pišu Novosti.

Mediji prenose da je otputovala u Francusku sa ćerkom iz prvog braka Hanom, baš zbog pritiska javnosti i poziva novinara koji žele više detalja o njenom životu.

Spekuliše se da je zbog Ljubinog nevjerstva sa bivšom djevojkom, na koje su joj prijatelji ukazivali mjesecima unazad, pjevačica mirno zatražila od supruga da napusti njen stan, što je on i učinio.

S druge strane, navodi se i problem oko djece. Ljuba je u odličnim odnosima sa Hanom, što je Nataša više puta potvrdila putem društvenih mreža, i želio je još zajedničke djece. O toj temi je pjevačica početkom januara 2016. govorila za “Novosti”:

''Voljela bih da rodim još jedno dijete, ali to se ne nalazi u mom rasporedu za 2016. Neka stvari idu svojim tokom. Hana želi da dobije brata ili sestru i često razgovaramo o tome. Trenutno je u veoma osjetljivom periodu, rekla bih da je već na pragu puberteta jer djeca danas ranije sazrijevaju. Pomalo je buntovna, ali djeci treba postaviti granice da znaju šta smiju, a šta ne. Čini mi se da sam popustljivija nego što su prema meni bili moji roditelji. Osim Hane i mene, i suprug Ljuba želi da imamo dijete''.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.