Biznis poslije ljubavi: Anđelina i Bred započeli prodaju maslinovog ulja
Bred Pit i Anđelina Džoli

Maslinjak od 12 hektara

Biznis poslije ljubavi: Anđelina i Bred započeli prodaju maslinovog ulja

Holivudske zvijezde Anđelina Džoli i Bred Pit, koji imaju dvorac na jugu Francuske, počeli su da prodaju svoj prvi proizvod – maslinovo ulje, otkrio je vinar koji se stara o imanju.

Dvorac „Miraval“, gdje su se vjenčali Bred Pit i Anđelina Džoli 2014. godine, već proizvodi vino roze „Kot de Provans“, koje je cijenjeno u SAD.

Imanje ima i maslinjak koji zauzima 12 hektara.

Brangelinainternal

Foto: vinepair.com

„Masline su stare 12 godina i dobre za hladno cijeđeno ulje koje je 100 odsto organskog porijekla“, izjavio je Frans presu vinar Šarl Peren, dodavši da je za mjesec dana prodato 10.000 boca od pola litra.

Na etiketi elegantne crne boce maslinovog ulja piše da je ono „blago, sa notom badema, lješnika i artičoke“.

Boca od pola litra košta 29 evra.

Holivudski par, koji je 2016. pokrenuo brakorazvodnu parnicu, demantovao je ranije glasine da će prodati imanje.

 

Beta/AFP

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.