Mesi pokušao da uđe maskiran u Diznilend, posjetioci ga odmah prepoznali
Foto: Printscreen/Twitter

Neuspjelo skrivanje

Mesi pokušao da uđe maskiran u Diznilend, posjetioci ga odmah prepoznali

Najbolji fudbaler svijeta Lajonel Mesi pokušao je nezapaženo u pratnji porodice ući u Diznilend u Parizu, ali mu to uprkos bradi i kapuljači preko glave nije pošlo za rukom.

Kako piše ''The Sun'', as Barselone pokušao je punom bradom i crnim kačketom sakriti svoj identitet, ali su ga posjetioci prepoznali čim je stao u red za ulaznice. 

mesi2

Foto: Twitter

Mesi je bio u pratnji svoje supruge i dva sina, a euforija koja je nastala nakon njegovog dolaska nimalo mu nije godila. Naime, Mesi je poznat kao igrač koji odbija da živi stil života velikih zvijezda što je razlog zbog kojeg se i pokušao maskirati. 

Uprkos evidentnom nezadovoljstvu zbog činjenice da mu je propao plan, slavni igrač ispoštovao je svoje fanove i s njima se fotografisao.

Vijest o dolasku Mesija u Diznilend brzo se proširila s obzirom na to da su brojni posjetioci odmah podijelili fotografije sa igračom na društvenim mrežama.

 

Klix.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.