Otkrivena tajna: Ognjen se ne preziva Amidžić, ovo je njegovo pravo prezime
Ognjen sa suprugom Danijelom

Otkrivena tajna: Ognjen se ne preziva Amidžić, ovo je njegovo pravo prezime

O Ognjenu Amidžiću domaća javnost zna gotovo sve - njegovi fanovi upućeni su u najsitnije detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života, a gotovo da niko nije znao da se popularni TV voditelj, zapravo, ne preziva Amidžić.

Budući da je njegove fanove interesovalo poreklo ovog neuobičajenog prezima, Ognjen je riješio da pojasni stvari, pa je otkrio da se on, ustvari, ne preziva onako kako svi godinama misle.

"Ja, ustvari, nemam trunku krvi Amidžića, ja sam kombinacija Simić - Jeftanović, a samo nominalno nosimo prezime Amidžić jer je moj deda tako odlučio. Mi smo Amidžići, a ustvari sam Simić", objasnio je Ognjen za Pink.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.