Severina čeka drugo dijete

U 3. mjesecu trudnoće

Severina čeka drugo dijete

Pjevačica Severina Kojić (44) je u trećem mjesecu trudnoće, piše magazin „Hello“!

 Ukoliko je informacija istinita, hrvatskoj muzičkoj zvijezdi ovo će biti drugo dijete, dok će njen suprug Igor Kojić prvi put postati otac. Severina sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem ima petogodišnjeg sina Aleksandra a sada će joj se ostvariti želja da dobije dijete i sa Igorom.

Severina i sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe zavjetovali su se na vječnu ljubav pred Bogom u Hrvatskoj u septembru 2015, a dva mjeseca kasnije priredili su veliku svadbu u jednom luksuznom beogradskom hotelu u prisustvu brojnih zvanica iz svijeta estrade.

Srpska snajka ne krije da je Igor čovjek kakvog je uvijek željela pored sebe, a uskoro će njihova ljubav biti krunisana i rođenjem djeteta.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.