Luka Šulić staje na ludi kamen a kum mu je Elton Džon

Luka Šulić staje na ludi kamen a kum mu je Elton Džon

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao dvojac "2 čelos", predstavili su novi album sa obradama najvećih filmskih hitova u rodnoj Hrvatskoj.

Tom prilikom, Luka je za hrvatski "Dnevnik" izjavio da će uskoro stati na ludi kamen sa atraktivnom Slovenkom Tamarom Zagoranski. Ona je potvrdila da su vjereni i da planiraju svadbu.

- Kum će mu biti Elton Džon jer zna da će dobiti bolji poklon nego ako mu ja budem kum. Onda neće ništa dobiti. Sve je on to izračunao - kazao je Stjepan Hauser, koji je u vezi sa splitskom pop pjevačicom Jelenom Rozgom.

Kako prenosi RTL, violončelista Luka Šulić ove će godine iskusiti i čari roditeljstva. Naime, on i njegova vjerenica Tamara Zagoranski očekuju prinovu. Lijepa Tamara u prvim je mjesecima trudnoće.

462837

Foto:Cropix

Luka Šulić sa Slovenkom Tamarom je u dugogodišnjoj vezi, a koliko je zaljubljen u nju, govori i to da ju je krajem decembra i zaprosio na Novom Zelandu gdje su 2Cellosi bili na turneji.

'Istina je, da. Htio sam ovjekovječiti taj lijepi trenutak, to lijepo putovanje jer Novi Zeland je stvarno čarobno mjesto. Predivno, romantično... I sve skupa se desilo vrlo spontano', izjavio je Luka Šulić za RTL.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.