Pjevačica opljačkana i pretučena na pumpi!
Sandra Afrika

Pjevačica opljačkana i pretučena na pumpi!

Sandra Afrika zadobila povrede tokom pljačke na benzinskoj pumpi!

Pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, zadobila je povrede u napadu koji se odigrao u noći između subote i nedjelje.

Sandra, koja je u subotu slavila rođendan, zastala je na pumpi u ranim jutarnjim časovima da natoči gorivo. Nepoznati napadač je ugledao novčanik na suvozačevom sjedištu, otvorio vrata i uzeo ga, ali je pjevačica potrčala za njim.

"Počela je da ga grebe, ali je on nekoliko puta udario i razbio joj nos, i zatim je pobjegao", rekao je izvor blizak Sandri.

Pjevačica je za "Pink" potvrdila da je došlo do incidenta.

"Povrede nisu ništa strašno, dobro sam. Najvažnije da mi je pasoš ostao na mjestu. Stavila sam obloge i zaustavila krvarenje, a njemu neka je daleko lijepa kuća", rekla je ona tom portalu i dodala da kamere na pumpi nisu zabilježile napad, pa je malo vjerovatno da će napač biti uhvaćen.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.