Emotivna veza Petra Strugara pretvorila se u noćnu moru
Petar Strugar

Prijetnje stizale mjesecima

Emotivna veza Petra Strugara pretvorila se u noćnu moru

Glumac Petar Strugar (29) prethodnih mjeseci prolazio je kroz pakao zbog misteriozne djevojke koja ga je mjesecima proganjala, ali sad može da odahne, pošto je ona privedena.

Jezive prijetnje njemu i njegovoj djevojci upućivala je djevojka sa kojom je bio u vezi, i sa kojom je sarađivao na filmovima, pošto je ona inače angažovana u domaćoj filmskoj industriji, saznaje "Alo!".

Djevojka je privedena u policiju na informativni razgovor, kada su provjere listinga ukazale ko je autor zabrinjavajućih poruka. Ona je satima odgovarala na pitanja inspektora i objasnila motive zbog kojih je proganjala i prijetila mladiću sa kojim je bila u vezi.

''Na saslušanju je plakala i tvrdila da ga voli i da nikada ne bi mogla stvarno da ga povrijedi. Ponavljala je da se plašila da će ga izgubiti i da je to htjela da spriječi'', otkriva izvor blizak istrazi.

Strugar je bio šokiran kada je saznao da prijetnje srmću stižu od djevojke s kojom je u vezi, i da mu je ona prijetila da će mu ubiti sina iz prvog braka. Odmah posle skandaloznog otkrića Strugar je raskinuo sa njom, dok će je ubuduće viđati isključivo na sudu!

Poruke koje je glumac dobijao pokazale su dokle je djevojka spremna da ide da bi dobila ono što želi, ali će tužilaštvo u predstojećoj istrazi tek utvrditi da li su prijetnje bile ozbiljne.

''Emotivna veza pretvorila se u noćnu moru mladog i uspješnog glumca. Ispostavilo se da je djevojka sa kojom je bio u vezi opsesivna i da ništa ne može da je zaustavi da ga dobije samo za sebe! Pitanje je da li je stvarno bila spremna da realizuje svoje prijetnje ili je riječ o ishitrenim i nepromišljenim porukama opsesivne žene'', navodi izvor blizak istrazi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.