Jedan od blizanaca iz
Željko Stojanović i Žarko Stojanović

Tužna priča

Jedan od blizanaca iz "Velikog brata" ima stakleno oko!

Kada je imao samo šest godina Željka Stojanovića je drug pogodio strelom u oko, nakon čega su mu u Francuskoj ugradili stakleno oko.

U ponedjeljak veče počela je nova VIP sezona realityja "Veliki brat", a među ukućanima su se našli blizanci Željko i Žarko Stojanović, koji imaju prilično zanimljivu, ali i tužnu životnu priču. Preciznije, Željko.

Naime, kada je imao samo šest godina njega je drug pogodio strijelom u lijevo oko, nakon čega je izgubio vid. To je bio i razlog za preseljenje u Francusku, gdje su mu ugradili stakleno oko.

Nesreća je bila razlog što su otišli iz Srbije. Njihov ujak živio je u Francuskoj i pomogao im je da pronađu najbolje ljekare za Željka. Ugradili su mu stakleno oko koje izgleda kao pravo - rekao je izvor blizak porodici Stojanović.

Željko je zamalo pobjedio u francuskoj verziji realityja "Veliki brat".

Ispao je u finalu. Zauzeo je drugo mjesto, a brat je ispao iz šoua nekoliko nedelja ranije. Iako izuzetno liče, temperamenti su im skroz različiti. Žarko studira biohemiju. Mirne i staložene je naravi. Što se tiče Željka, on bi volio da bude poput nekog mišićavog heroja iz stripa. Duhovit je, pomalo i narcis, odgovaraće mu ogledala kojih ima po kući.

(Opera17.rs)