Severina izgubila bebu
Severina i Igor Kojić

Severina izgubila bebu

Pevačica Severina Kojić izgubila je bebu koju je čekala sa Igorom Kojićem.

Severina je imala spontani pobačaj krajem marta, a porodica Kojić je očajna zbog ove tragedije, prenosi "Svet".

- Severina je tužna, ali ljekari su je upozorili da ovakvo nešto lako može da se desi. Upravo zato se svim silama trudila da vijest o trudnoći ne dođe do medija, ali u tome nije uspjela. Šokirala se kada je vidjela da su novinari saznali. Sada, kada se desilo to što se desilo, trudi se da ne misli o tome i fokusirana je na posao. Na insistiranje muža Igora nije odložila put u Ameriku i nastupe sa Ministarkama koji je čekaju krajem mjeseca - kaže izvor "Sveta".

- Severina nije ni potvrdila da je trudna, kako pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari i imajte razumijevanja za to - rekao je njen menadžer  Tomislav Petrović za "Blic".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.