Svijet šokiran: Ronaldo silovao djevojku pa sve prikrio?
Kristijano Ronaldo

Njemački "Špigl" došao u posjed ekskluzivne informacije

Svijet šokiran: Ronaldo silovao djevojku pa sve prikrio?

Potpuno šokantno otkriće stiže iz Amerike - Kristijano Ronaldo je silovao djevojku i platio 375.000 dolara da se sve zataška. Skandal se navodno dogodio u noći između 12. i 13. juna 2009. godine u Las Vegasu, a otkriveno je u okviru projetka "Fudbal Liks".

Ovu ekskluzivnu vijest objavio je njemački "Špigl" koji je imao uvid u dokumenta "Fudbal Liksa", koji razotkriva mutne radnje u svijetu fudbala, najpre klubova, a sada očito i igrača, i to jednog od najboljih na svijetu.

Foto: Screenshot

Zvezda Reala se našla u centru pažnje skandala i zbog čega je navodno platio 375.000 dolara za ćutanje nepoznatoj ženi iz SAD koja ga je optužila za seksualno napastvovanje.

Sve se odigralo u apartmanu jednog hotela u Las Vegasu, gdje se Ronaldo nalazio u provodu sa braćom i rođacima.

Prema podacima do kojih je došao njemački "Špigl", a u okviru projekta "Fudbal Liks", sporazum je postignut vansudskim dogovorom 12. januara 2010. godine, a Kristijana je zastupio njegov dugogodišnji advokat Karlo Osorio de Kastro.

Potpisivanjem dokumenta, pomenuta žena, koja je u vrijeme seksualnog napada bila u srednjim 20. godinama, pristala je da povuče sve krivične prijave protiv zvijezde Reala. Ujedno, morala je i da dostavi spisak svih osoba sa kojima je pričala o silovanju uz obećanje da će uništiti sve pisane i druge dokaze o skandalu.

Takođe, u opširnom pismu, u koje su novinari "Špigla" imali uvid, nesrećna žena detaljno opisuje kako je ona doživjela silovanje i povrede koje je tom prilikom zadobila.

Policija je istog dana o svemu obaviještena, o čemu takođe postoji dokaz. Ronaldo je možda tada mislio da se izvukao, ali je sada u velikom problemu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.