Nekad je imala samo 1$ dnevno a danas je jedna od najbogatijih pjevačica
Foto: Madona

Život je nije mazio

Nekad je imala samo 1$ dnevno a danas je jedna od najbogatijih pjevačica

Pop diva je otvorila dušu, a njeno iskeno obraćanje je rastužilo fanove...

Pop pevačica Madona, poznata je po tome što održava lijepe i bliske odnose sa fanovima koje redovno na Instagramu čašćava smjelim fotografijama, kao i pikantnim detaljima iz svog života, piše Super Žena. 

Tako je ovog puta podijelila jednu staru fotografiju, iz mladosti, prije nego što je izgradila veliku pjevačku karijeru i obezbijedila sebi titulu "kraljice popa" koju do sada niko nije uspio da joj preotme. 

Madona je tako otkrila da je sa nekoliko dolara otišla u Njujork, gdje je radila sitne poslove kako bi preživjela. Nakon konobarisanja, ona je postala plesačica na svjetskoj turneji Patrika Hernandesa i, kako ističe, nikada nije željela da odustane od svojih snova.

 

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана

“Ovdje sam istih godina kao moja ćerka sad. Život u napuštenoj sinagogi u Kvinsu. Švorc plesačica. Sa velikim snovima. Učim kako se svira gitara. Prihvatala sam bilo kakve poslove koje sam mogla da nađem. Živjela sa jednim dolarom dnevno. Moleći se svakodnevno da me neko otkrije i vjeruje u mene. Dobra stara vremena”, napisala je ona ispod fotografije koju je objavila na popularnoj društvenoj mreži.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.