Najljepša žena svijeta otkrila cjelokupan plan ishrane i fitnes program
Džulija Roberts

Ovako ona prkosi godinama

Najljepša žena svijeta otkrila cjelokupan plan ishrane i fitnes program

Ona je po peti put proglašena najljepšom ženom na planeti, a svoj izgled duguje fizičkim aktivnostima i izbalansiranoj ishrani koju vam otkrivamo u nastavku...

Magazin "Pipl" po peti put proglasio je glumicu Džuliju Roberts najljepšom ženom na svijetu, a ona se veoma obradovala ovoj tituli, te je izjavila da je veoma polaskana priznanjem. 

Godine 1991., kada je njen film "Zgodna žena" nizao uspjehe, Džulija je takođe dobila ovu nagradu, kao i 2000., 2005., i 2010. godine! 

To je ujedno dokaz da njena ljepota prkosi godinama, a glumica je već više puta istakla da se tajna krije u harmoničnom i srećnom životu koji vodi, ali i zdravoj ishrani i fizičkim aktivnostima. Kako se hrani i vježba, otkivamo vam u nastavku... 

Ishrana 

Džulija nije pobronik dijeta, te se trudi da u svom planu ishranu najviše budu zastupljeni svježe voće i povrće. Logično, izbjegava brzu hranu, ali nekada sebe časti sladoledom ili nemasnim voćnim jogurtom. 

Za lijep ten lica i cjelokupne kože je zaslužan veliki unos vode, a glumica je priznala da je posebno važno držati se što dalje od alkohola.

Fitnes program za tri dana: 

Ponedjeljak 

Total Body program za učvršćivanje i oblikovanje mišića 20 do 40 minuta 
Step aerobik sa koracima 40 minuta
Čučnjevi sa izdržajem 
Sklekovi 
Trbušnjaci 

Srijeda

Pilates, 20 do 40 minuta 
Step aerobik sa koracima, 40 minuta
Pilates 

Petak 

Vježbe za stomak 
Step aerobik, od 20 do 40 minuta 
40 minuta trening sa težinom tijela

 

Superzena.b92.net

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.