Goga prodala vjerenički prsten pa kupila kabriolet
Goga Sekulić

Goga prodala vjerenički prsten pa kupila kabriolet

Pjevačica Goga Sekulić očigledno nije od žena koje se vezuju za nakit, čak ni kada ima veliku emotivnu vrijednost!

Ona je, prema pisanju domaće štampe, prodala vjerenički prsten koji je dobila od budućeg muža i častila se novim četvorotočkašem.

Goga je, piše "Kurir", od Uroša Domanovića dobila prsten od bijelog zlata optočen brilijantima, koji je sportista kupio za 7.500 eura. Goga ga je "utopila" za 5.000 i od tog novca kupila crveni kabriolet.

"Uvijek je željela da ima mali auto zbog vožnje po gradu, dodala je nešto novca i pazarila ga," rekao je izvor blizak pjevačici.

I sama Goga je potvrdila da je prodala vjerenički prsten.

"Nikad nisam imala problem sa istinom, pa nemam ni sad. Prodala sam prsten uz Uroševu dozvolu, kupila auto, pa šta! Ionako ne nosim ništa od nakita osim sata," rekla je ona.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.