Obožavateljka jurila Nedelja Bajića Baju po hotelu i prijetila da će da se ubije
Nedeljko Bajić Baja

Pjevač je prijavio policiji

Obožavateljka jurila Nedelja Bajića Baju po hotelu i prijetila da će da se ubije

Poznato je da pjevači imaju armiju fanova, ali nija tajna i da su mnoge obožavateljke često zaljubljene u njih, kao i da priželjkuju da ih upoznaju i ostvare kontakt sa njima.

Nedavno je obožavateljka Nedeljka Bajića u želji da upozna pjevača prešla svaku granicu i narušila njegovu privatnost, zbog čega je Baja prijavio policiji, piše Pink.rs.

''Sve je počelo bezazleno. Ona je godinama dolazila na Bajine nastupe u želji da ga upozna. Poslije nekog vremena, napravila je i lažan profil na Fejsbuku sa Bajinim imenom i fotografijama i označila da su u vezi. Nedeljku to nije smetalo i bio je uvjeren da će njegovu obožavateljku te ''lutke'' proći, međutim stvari su postale dosta ozbiljnije - započinje priču izvor blizak pevaču za Pink.rs i dodaje:

''Žena je počela da šalje poruke u kojima je govorila da će sebi oduzeti  život zbog Baje. Ubrzo je počela to isto i javno da piše na društvenim mrežama, što ga je baš zabrinulo, a onda se dogodila i situacija zbog koje je Bajin menadžer odlučio da dotičnu prijavi policiji''.

Da stvari nisu naivne, govori činjenica da je opsjednuta obožavateljka ušla u hotel u kom je boravio Nedeljko sa svojim članovima benda sa idejom da ode u njegovu sobu.

''Jednom prilikom nakon nastupa došla u hotel u kom je Baja odsjedeo sa svojim bendom i počela da ga traži po sobama. Ušla je u sobu, tražeći Nedeljka, ali umjesto njega naišla na članove benda. Nakon toga, Bajićev menadžer preuzeo je stvari u svoje ruke i prijavio je. Ispostavilo se da Nedeljko nije prva ''žrtva'' ove djevojke'', objašnjava izvor za Pink.rs.

Cio slučaj predat je u ruke policije koja je preduzela sve mjere kako bi zaštitila Baju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.