Nataša Bekvalac dobila sestrića, po četvrti put tetka
Foto: Instagram

Nataša Bekvalac dobila sestrića, po četvrti put tetka

Kristina Bekvalac, sestra Nataše Bekvalac, porodila se sinoć u Beogradu. Na svijet je donijela Nou, a sa njom je u porodilištu bila i poznata pjevačica koja je postala četvorostruka tetka.

Nataša je sinoć objavila i prvu fotografiju malenog Noe uz riječi:

"Ne postoji srećnija žena od mene na svijetu! Ćao drustvo, jedino muško liči na tetkuuuuuuuuuuuuuuu", poručila je ponosno Nata,a čestitke samo pljušte.

Mama Kristina je juče stigla u GAK Narodni front, a kako  piše "Svet" mama i beba se osjećaju odlično.

Dolazak Noe se željno iščekivao, a ime je bilo određeno mjesecima unazad. Beba Noa je prvi dječak u porodici Bekvalac poslije više generacija. Natašini roditelji su dobili tri ćerke, pjevačica je mama Hane. ponosno dvostruka mama Kristina Bekvalac sa suprugom Ivom Martinovićem ima ćerku Petru. Noa mijenja tradiciju u porodici Bekvalac, a Nataši daje titulu četvorostruke tetke.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.