Miloš Teodosić ženi atraktivnu glumicu

Miloš Teodosić ženi atraktivnu glumicu

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić izgleda da su riješili da svoju kratku romansu krunišu brakom.

Atraktivna glumica pohvalila se drugaricama da će ona i srpski košarkaš za nekoliko mjeseci stati na ludi kamen, a izvor blizak paru za Noizz otkrio je da njih dvoje niakd nisu bili srećniji.

Oni koji ih poznaju kažu da su stvoreni jedno za drugo, ali i da je Teo u lijepoj glumici pronašao sve što je tražio.

jelisavetaorasanin2

Iako zasad ova veza funkcioniše na daljinu, Jelisaveti ne pada teško da vikendom putuje u Moskvu u posjetu svom partneru. I Teo dolazi u Beograd kada mu obaveze dozvole i svaki put kada su zajedno trude se da svoju vezu sakriju od javnosti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.