Evo ko je umjesto Lepe Brene skočio sa Starog mosta (VIDEO)
Lepa Brena

Otkrivena tajna nakon 30 godina

Evo ko je umjesto Lepe Brene skočio sa Starog mosta (VIDEO)

O skoku Lepe Brene sa Starog mosta u Mostaru pričala je tada cijela Jugoslavija, a najzad je otkriveno ko je stvarno skočio umjesto nje za vrijeme snimanja kultnog filma “Hajde da se volimo”.

Regionalno poznata pjevačica 1987. godine snimila je prvi dio filma "Hajde da se volimo", a najveća atrakcija u filmu je bio njen skok sa Starog mosta.

Ipak, ovaj skok nije izvela Lepa Brena, već čuveni mostarski skakač Jadranko Fink.

On je zbog svog umijeća, ali i zbog vitke figure i visine, jedini mogao da, uz pomoć plave perike, zamijeni Lepu Brenu u čuvenoj sceni.

Pogledajte scenu: 

 
Avaz.ba

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.