Oglasio se Šako Polumenta: Zagubio sam telefon!
Foto:Facebook

Oglasio se Šako Polumenta: Zagubio sam telefon!

Folk pjevač Šako Polumenta oglasio se povodom objavljivanja njegovog zavodničkog video snimka na društvenim mrežama.

Prema pisanju pojedinih srbijanskih medija, snimak je pjevač poslao maloljetnoj djevojci a ona ga je podijelila sa svojim pratiocima i isti je ubrzo počeo da kruži internetom.

Pjevač je danas kazao da navodi da je snimak poslao maloljetnici nisu tačni kao i da je "zagubio telefon".Komentarišući to što su pojedini mediji objavili i njegovu fotografiju sa vidno mlađom djevojkom kaže da joj je na nekim nastupima dozvolio samo da se sa njim fotografiše.

"Evo i sad još navodno našli su tu neku djevojku kao maloljetnu, neku Minu, kojoj sam dozvolio da se slika sa mnom na nekim nastupima mojim i ta "divna i vaspitana" maloljetnica izbacuje kako čitam po portalima i gole slike!  Pa šta je onda svrha svega ovog što je podiglo prašinu!?Nisam dužan da objašnjavam ništa od tog ali ako sam zagubio telefon onda svašta može da se montira i dobije drugu dimenziju!", napisao je između ostalog pjevač na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.