Pojavila se na utakmici ali jedna sitnica je svima skrenula pažnju (FOTO)
Foto: Profimedia

Stomačić se vidi iz aviona

Pojavila se na utakmici ali jedna sitnica je svima skrenula pažnju (FOTO)

Najpoznatija trudnica na svijetu Bijonse ispratila je sinoć košarkašku utakmicu u Los Anđelesu, u društvu supruga Džeja Zija.

Muzička zvijezda se pojavila u crnom odijelu, ukrašenim šarenim detaljima na rukavima. Nosila je šarenu torbu, modernog dizajna, i sa natpisom :"Modern future".

Frizura je bila veoma efektna, a buduća mama blizanaca i buduća trostruka mama (poznati par ima ćerku Blu Ajvi Karter) bila je najzapaženija gošća na tribinama.

Trudnoća se odrazila na njenu liniju (a kao ida neko mari za kilograme:)). Ali se Bijonse zasad ne odriče štikli. Prošetala je u modernim papučama.

141762profimedia0330733859630x0

Foto: Profimedia

Blu Ajvi je propustila ovu utakmicu iako je prije mjesec dana sa roditeljima uživala na jednom košarkaškom okršaju. Ali imao je ko sinoć da pazi na mamu, nežan tata Džej Zi.

A Bijonse uopšte ne odmara u trudnoći. Prije utakmice je uživala na "Wearable Art Gala" na kojoj se pojavila u senzacionalnom izdanju. 

Crvene haljine su njen omiljeni odijevni predmet za drugo stanje.

Ali je na zabavi neko zasijenio Bijonse. U pitanju su bile njena mama Tina Nouls, setra Solanž Nouls i prijateljca Keli Roland.

Njihove haljine su daleko upečatljivije od one koju je nosila pop zvijezda.

Untitled

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.