Evo kako su korisnici interneta odgovorili na snimak Šaka Polumente(VIDEO)
Šako Polumenta

"Dođi da me ljubiš"

Evo kako su korisnici interneta odgovorili na snimak Šaka Polumente(VIDEO)

Snimak folk pjevača Šaka Polumente na kojem se udvara djevojci apsolutni je hit na društvenim mrežama u regionu.

Pjevač je demantovao da je video uputio malojetnici ali i dodao da je zagubio telefon, te da je svasta moglo da se montira.

Ipak, korisnici interneta ne prestaju da se zabavljaju na račun "dođi da me ljubiš" snimka te su uradili brojne parodije. Kompilaciju istih, među kojima je navodno i snimak djevojke koja je i objavila snimak zavođenja pjevača pogledajte u nastavku. Na kraju ćete čuti i jednog dječaka koji Polumenti poručuje: "E moj Šako, prop'o si, i djeca se sprdaju s tobom".

Bjelopoljca, čini se, zabava na internetu na njegov račun ne dotiče a ni njegovu publiku, jer kako kaže, njegovi nastupi nisu bili nikad posjećeniji.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.