Objavljen snimak golog pjevača;Polumenta: Da nisam zgodan,ne bih se snimao(VIDEO)
Foto:Screenshot

Nasatavlja da šokira

Objavljen snimak golog pjevača;Polumenta: Da nisam zgodan,ne bih se snimao(VIDEO)

Nakon "nedostaješ, dođi da me ljubiš" snimka i drugog na kojem laje i poziva djevojku na seks, pojavio se još jedan šokantan video zapis folk pjevača Šaka Polumente.

Na poslednjem objavljenom, Polumenta „maše” pred objektivom svojim polnim organom.

Pjevač kazao prije nekoliko dana kako mu je telefon ukraden, ali i da je pomenute snimke slao svojoj ženi.

Polumenta nije želio da komentariše odnos sa djevojkom koja je objavila prvi snimak, ali je prokomentarisao snimak koji je nastao prije više od jedne decenije, a na kojem je potpuno go.

- Šako Polumenta je neko ko ima pravo na svoj privatni život i smatram da se to nikog ne tiče. Ja mogu da radim šta god poželim kada sam van scene. S druge strane, kada sam na sceni, ja sam neko ko rastura svojim hitovima - kaže Polumenta za „Alo!” i dodaje:

- Snimak koji se pojavio na internetu star je više od petnaest godina i već je bio negdje plasiran. Ne vidim čemu to ponovno objavljivanje i provlačenje po medijima. S druge strane, ja da nisam lijep i zgodan, sigurno se ne bih snimao. Nisam ni prvi, ali ni poslednji koji je to uradio.Mnoge svjetske i holivudske zvijezde su se skinule i nije bilo ništa strašno. Očigledno je da su takve stvari zanimljive. Ako mene pitate, meni to diže popularnost - kazao je o za Alo!.

 

@dnevna_doza_saka је поделио/ла објаву дана

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.