Hanka Paldum operisana u Njemačkoj
Hanka Paldum

Nije mogla da se bori sa problemom

Hanka Paldum operisana u Njemačkoj

Pjevačica Hanka Paldum je juče operisana u Njemačkoj jer više nije mogla da se bori sa problemom koji je imala godinama.

Hanka se dugo borila sa deformitetom kosti na nozi, a planiranu operaciju stalno je odlagala.

Konačno je uspjela da prilagodi obaveze, pa je juče operisana, što je potvrdila njena kćerka Minela Brkić Jašar. Ona je rekla da je operativni zahvat obavljen u jutarnjim časovima i da je Hanka već popodne puštena na kućno liječenje.

“Prije godinu i po operisala je čukalj na jednoj nozi i odavno je znala da mora da riješi problem i na drugoj nozi. Legla je u bolnicu jutros, operacija je izvršena u deset sati, a doktori su se usaglasili da je odmah puste kući. Sve je prošlo u najboljem redu, javljaju mi prijatelji iz Njemačke, koji se ovih dana brinu o mami, a i majka mi je poslala poruku da je dobro i da izlazi iz bolnice”, rekla je Minela za “Kurir”.

Pjevačica će ostati ipak neko vrijeme u Njemačkoj, a predviđanja ljekara su da bi oporavak trebalo da traje nekoliko nedjelja, pa Hanka, koja je nedavno proslavila 61. rođendan, sve do jula neće biti pred publikom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.