Poslije ''Nedostaješ'' i ''Av, av'' stigao Šakov golišavi klip iz kreveta (VIDEO)
Screenshot

Zapalio internet

Poslije ''Nedostaješ'' i ''Av, av'' stigao Šakov golišavi klip iz kreveta (VIDEO)

Popularni pjevač Šako Polumenta i njegovi video snimci, ovih dana zabavljaju javnost! I dok je glavna tema i u medijima i na društvenim mrežama, pjevač ne odustaje! Uporan je i redovno snima, a sve nalazi put u javnost i oduševljava publiku.

Svi su počeli da se šale na njegov račun, a pjevač je poslije otvorenog poziva na seks, izražavanja nedostajanja, pa i lajanja u kameru, odlučio da se razgoliti u krevetu i odatle pozove svoju nježniju polovinu.

Jedan snimak je i zgrozio region. Pjevač se snimao na WC šolji i odatle slao poljupce a i kako se čuje na snimku ponekog "goluba".

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.