Starleta umalo umrla zbog loših silikona

Tamara Đurić bila klinički mrtva

Starleta umalo umrla zbog loših silikona

Tamara Đurić nedavno je jedva preživjela ugradnju loših silikona u zadnjicu, a potom i operaciju tokom koje su joj ljekari spašavali život.

Ipak, drama starlete se nastavlja, i kako "Telegraf.rs" prenosi, na VMA su stigli stručnjaci iz Brazila i Amerike, koji su je pregledali juče i koji kažu da bi nova operacija bila preveliki rizik za bivšu učesnicu "Farme". Strani eksperti takođe ističu da su ljekari sa VMA spasli Tamari život.

 Tamari se zdravstveno stanje drastično pogoršalo nakon što joj je na jednoj privatnoj klinici ugrađen akva-filer u zadnjicu. Đurićeva je u poslednjem trenutku došla na VMA.

jDCktkqTURBXy9kZmZhMDM2MTMwYmY2NTIyMmU4MGNmMjczOWRjYWI0OS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto:Instagram

– Kada su stručnjaci iz Brazila i Amerike vidjeli kakvi su bili Tamarini rezultati prilikom prijema na VMA, rekli su: "Pa, ona je bila klinički mrtva!". Oni napominju da su joj doktori sa VMA spasli život, i da toga dana nije došla u bolnicu, sigurno ne bi preživjela – ispričao je izvor blizak Tamari i dodao da nova operacija sada ne dolazi u obzir.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.