Novak: Žena mi kaže da sam lud, nije ni čudo...
Foto: Instagram

Novak: Žena mi kaže da sam lud, nije ni čudo...

Novak se ponovo vraća u igru, što je dokazao i posljednjim odigranim mečom u Rimu.

Ono što su svi primijetili jeste emocija koju je Novak ispoljio u polufinalnom meču protiv Dominika Tima, ali i želja i volja da ponovo zavlada ATP listom. 

Osim na terenu, sreću je iskazao i na svom Instagram profilu. On je objavio fotografiju uz koju je u nekoliko rečenica "objasnio" svoju pobjedu. 

"Udar munje daje mi mnogo energije. Imao sam sreće da sinoć izbliza vidim predstavu na nebu. Otkako me je jedna munja udarila u glavu, osjećam se pomalo čudno. Vjerovatno bi mi pomogle rukavice koje je Nikola Tesla nosio kada se igrao munjama, ali ja ih nemam. Žena mi kaže da sam lud. Nije ni čudo... poslije sinoćnog poklona od prirode", napisao je Nole.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.