Glumičina ćerka: Nek se mama ljubi s Erom!
Ilustracija

Bar je podržava

Glumičina ćerka: Nek se mama ljubi s Erom!

Poljupci sa Erom i Ekremom, kao i otvorena ponuda za seks Jevriću, ali i neslaganje sa učesnicima ''Farme'' obilježili su za sada učešće glumice Gordane Bjelice, najpoznatije po ulozi Bebe u kultnoj seriji ''Srećni ljudi'', a o njenim postupcima u rijalitiju za ''Alo!'' priča njena ćerka Teodora, koja se u Turskoj uspješno bavi modelingom.

Lijepa manekenka za ''Alo!'' kaže da nema ništa protiv majčinog poljupca u usta sa Erom Ojdanićem, ali da ne zna u kakvom su odnosu Gordana i Ojdanić. - Nisam gledala, međutim, nemam ništa protiv, samo neka je ona zadovoljna i srećna. Sve je to šou. Nisam sigurna da li poznaje Eru odranije i u kakvom su odnosu, moraćete nju da pitate - kaže Teodora, koja je Gordaninu otvorenu ponudu za seks Ekremu Jevriću prokomentarisala kao šalu svoje majke.

- Znam da se šali i uz nju sam da bude još duhovitija i da se još više provodi - iskrena je ćerka poznate glumice, koja je majčinu odluku o ulasku u rijaliti doživjela kao šalu, ali ju je ipak podržala u tome.

- Kada mi je saopštila da je prihvatila ponudu Televizije „Pink“ da uđe u „Farmu”, mislila sam da se šali. Međutim, ona je htjela da proba nešto sasvim novo i drugačije od života kakav ona i ja imamo - rekla je Bjelica ne krijući da se njena mama još uvijek nije snašla u „Farmi”, jer su upravo nju ostali učesnici nominovali za izbacivanje prilikom fingiranih nominacija.

- Slažem se da se još uvek nije pronašla u tom krugu ljudi, ali vidim da se sve više opušta. Ona je osoba koja nema nijednu mrlju niti skandal u svojoj karijeri i životu, tako da joj svakako treba više vremena da se adaptira na okruženje i mjesto na kom se nalazi - smatra poznata manekenka i tvrdi da poljupci sa Erom i Ekremom nisu taktika njene majke, kao i da će doći da je sačeka kada bude napuštala „Farmu”.

- Ona je jako duhovita i komunikativna osoba i mislim da ne igra ni na kakvu taktiku. Svakako da ću se vratiti kada bude izašla iz „Farme”, iako se nadam da to neće biti skoro i da će ona ostati do kraja - kaže Teodora i otkriva kako se opredjelila za profesiju modela.

- Prije dve godine sam se prijavila na izbor za mis Srbije, ostvarila odličan plasman (mis šarma Srbije 2011-2012) i odlučila da je modeling ono što želim da radim u životu. Pokušavala sam da ostvarim saradnju sa raznim agencijama, međutim, to sve nije išlo glatko, ali sreća mi se osmjehnula i trenutno radim sa najboljom modnom agencijom na Balkanu. Mama je oduvijek imala samo jednu želju, a to je da se ja nikada ne bavim medijskim poslom. Međutim, iver ne pada daleko od klade. Sa talentom za umjetnost moraš da se rodiš. S obzirom na to da je ona jedna od najuspješnijih glumica na Balkanu, i ja sam povukla talenat na nju. U početku se dvoumila oko mog izbora, ali kad je vidjela da sam dobra u tome, podržavala me je svakog dana sve više - rekla je Teodora Bjelica.

Saša Popović je moj prijatelj!

U rijalitiju “Farma” došlo je i do susreta direktora “Grand produkcije” Saše Popovića i glumice Gordane Bjelice, koji su pričali o Teodori i otkrili da je ona odlična pjevačica. Popović je Gordani predložio da, kada izađe iz rijalitija, zakažu sastanak kako bi porazgovarali o tome da Teodora počne da pjeva za “Grand” ili se prijavi za “Zvezde Granda”, a maneknka je otkrila za “Alo!” da je prije osam godina bila dio „Grandovih” poletaraca:

- Saša je moj dobar prijatelj i cijenim što mu se dopadaju moje vokalne sposobnosti. Prije osam godina sam se takmičila u “Zvijezdicama Granda” i ušla u finalnih 6. Voljela bih da uđem u pjevačke vode. Pored glume, to je moja strast. Moji planovi su da se još više ostvarim u modelingu u inostranstvu i da u Srbiji ostvarim uspješnu pjevačku karijeru - izjavila je ćerka Bjelice.

O ocu Miroslavu Lazanskom ni reči!

Ćerku glumice Bjelice, koja se trenutno takmiči u rijalitiju “Farma”, pitali smo i o njenom odnosu sa ratnim izveštačem Miroslavom Lazanskim, o kom Teodora u ovom intervjuu nije željela ni riječ da kaže, pa je na naša pitanja o tome da li ju je priznao i da li je u kontaktu sa njim ona odbila da odgovori.

O tome da je upravo Lazanski Teodorin otac, u javnosti je prije nekoliko godina pričala njena majka Gordana, koja je u emisiji Milovana Ilića Minimaksa otkrila tu informaciju.

Pored toga, Bjelica je pokušavala očinstvo dokaže i na sudu, ali je epilog ovog procesa ostao nepoznat.

(Puls)