Vesna de Vinča izbačena iz
Vesna de Vinča

Izbacivanje iz kuće

Vesna de Vinča izbačena iz "Velikog brata", u kuću ušla Vendi

Kuću "Velikog brata", poslije Petrućija napustila je Vesna de Vinča, jer je osvojila najmanje glasova publike. Njeno mjesto zauzela je nova ukućanka, Vesna Vukelić Vendi.

Nakon jučerašnjeg izbacivanja kada je kuću napustio Petrući, "Veliki brat" je ukućanima priredio dvostruko iznenađenje.

Voditeljka Marijana Mićić je započela večerašnju emisiju tako što se obratila takmičarima rekavši im da su svi nominovani i da jedan učesnik večeras ispada. Najmanje glasova publike osvojila je Vesna de Vinča.

"Super! Presrećna sam!" - povikala je Vesna kada je saopšteno da ona ta koja napušta takmičenje.

"Poznata sam kao osoba koja prezire rijaliti šou kao posebnu vrstu lobotomije. Ušla sam iz tri razloga, da kao komunikog istražim šta se dešava unutra, drugi razlog zbog kojeg sam ušla je da se odmorim od pravog velikog brata i treći razlog je što sam na postu a htjela sam da gladujem pred kamerama. Drago mi je što sam izašla jer imam mnogo obaveza, ali mi je žao zbog ukućana koje sam upoznala . Navijaću za njih!" - izjavila je Vesna nakon što je napustila kuću "Velikog brata".

Ipak, više od izbacivanja šok je izazvalo pojavljivanje Vesne Vukelić Vendi. Marijana je upitala Vendi kako će se ponašati prema Vesni de Vinči i Maji Nikolić, sa kojima privatno nije u dobrim odnosima.

- Vesnu ne poznajem, ona ima problem sama sa sobom, a Maju zovem Marko Mario del Tintoreto - odgovorila je nova ukućanka.

Kada je Vendi prekoračila prag kuće, pojedini ukućani ostali su otvorenih usta. Maji se lice zaledilo, a Vesna se momentalno namrštila.

- Tužila sam je za nanijeti duševni bol, to je sada na sudu, tako da neću komunicirati sa njom - rekla je Vesna de Vinča ostalim ukućanima, dok je Vendi potpuno ignorisala.

Najnovija stanarka je bila odlučna da se pozdravi bar sa Majom.

- S tobom ću se pozdraviti, nemaš gdje da bježiš - rekla je pjevačica, kojoj su se, prema Marijaninim riječima, udvarali Vojislav Šešelj i Ekrem Jevrić.

Sav prihod od večerašnjih SMS glasova biće uplaćen na račun Tijane Ognjanović, kojoj je hitno potrebna transplantacija srca.

(Pressonline)