Bulat ispičao vic sa jasnom porukom (VIDEO)
Marko Bulat

Bulat ispičao vic sa jasnom porukom (VIDEO)

Marko Bulat i njegova supruga Marija ponovo su se našli u centru skandala.

Naime, kako su mediji javili, par je uhapšen u Baru, nakon Markovog nastupa. Kod njih je pronađena manja količina kokaina, a Marija je krivicu preuzela na sebe, rekavši da je to samo za ličnu upotrebu.

Tim povodom, pjevač je odlučio da se oglasi na društvenim mrežama i na jedan neobičan način objasni sve.

Naime, povodom pisanja medija, Bulat je ispričao vic sa jasnom porukom, da sve što bi on rekao niko mu ne bi vjerovao.

Evo kako je Marko to uradio:

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je bračni par optužen za posjedovanje kokaina. Prošlog septembra Marija, Markova žena, je uhapšena zbog posjedovanja određene količine kokaina. U međuvremenu je oslobođena. Tada je Marko stao u njenu zaštitu.

Kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.