Oliver Dragojević priznao da bije bitku sa opakim tumorom
Oliver Dragojević

Liječi se u rodnom Splitu

Oliver Dragojević priznao da bije bitku sa opakim tumorom

Hrvatski mediji su nezvanično prenijeli da pjevač Oliver Dragojević ima rak pluća, a u izjavi za tamošnje medije pjevač je potvrdio da su mu ljekari pronašli tumorno tkivo.

''Da bolestan sam i podvrgao sam se raznim ispitivanjima. Doktori tek treba da odluče o metodi liječenja, jer mi je pronađeno tumorno tkivo'', potvrdio je za hrvatske medije muzičar, koji se liječi u svom rodnom Splitu.

''Oliver već izvjesno vrijeme odlazi na kontrole i ispitivanja. Dosta je oslabio, a doktori tek treba da vide kako će ga liječiti'', rečeno je iz splitskog KBC, za hrvatske medije, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.