Uroševa bivša: Svi su zgroženi njegovim ponašanjem
Uroš i Sanja

Sanja Dimitrijević neprijatno iznenađena

Uroševa bivša: Svi su zgroženi njegovim ponašanjem

Sanja Dimitrijević, bivša djevojka Uroša Ćertića, kaže da je neprijatno iznenađena njegovim ponašanjem i time što je odabrao Avu Karabatić.

Nakon što je izbačena iz muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", Sanja Dimitrijević nije se mogla vidjeti često u domaćim medijima, što se znatno promijenilo nakon što je njen bivši dečko kaskader Uroš Ćertić ušao u kuću "Velikog Brata" i smuvao se sa hrvatskom starletom Avom Karabatić.

U intervjuu za "24sata", Sanja je rekla da je iznenađena Uroševim ponašanjem i nije joj jasno šta on radi sa Avom, jer su njegove bivše djevojke po njenim riječima uvijek bile normalne i iz finih porodica.

Iskreno, nisam znala da Uroš može tako da se ponaša. Veoma neprijatno sam iznenađena. Mi nismo u vezi mesec dana. Nismo se slagali i eto... sada je samo potvrđeno da sam bila u pravu kada smo se razišli - rekla je Sanja.

Kako je navela, nije čula nijednu lijepu riječ o Karabatićevoj.

- O Avi nisam čula nijednu lijepu riječ. Neka im je sa srećom! Urošu sam odavno rekla šta mislim o određenim stvarima... Ovo je njegov izbor. Čudno mi je, jer ovo nije osoba koju ja poznajem. Sve ovo mi se ne dopada, opet kažem, nije mi jasno.

Dimitrijevićeva ističe kako je Ćertić prema njoj uvijek bio divan i da ta osoba nema veze sa onom koju gledamo kako se razvlači po krevetu, po kombiju, sa starletom.

Svi oni valjda imaju neku taktiku. Više ne znam ništa o Urošu, ja njega sada ne poznajem, tako da ne znam šta i zašto. Svi su zgroženi njegovim ponašanjem, moji prijatelji, okolina... Moja familija još nije gledala “Velikog brata”... - rekla je Sanja za pomenuti list.

(Opera 17.rs)