Bulat šokirao javnost: Bio sam srećan kad su nas bombardovali
Marko Bulat

Bulat šokirao javnost: Bio sam srećan kad su nas bombardovali

Pjevač Marko Bulat je sve šokirao izjavom o bombardovanju Srbije.

On smatra da je bombardovanje bila opomena narodu.

“Ja sam bio srećan što su nas bombardovali, to znači da smo na pravom putu. Nismo oni, mi nismo ti. Stradamo i treba da stradamo! I Hristos je stradao. Nosio je krst i razapeli su ga. Svi apostoli su stradali, sve mučenik do mučenika. A mi mislimo da ćemo imati komfor da umremo prirodnom smrću, teško, teško”, poručio je Bulat gostujući u jednoj emisiji.

Blic.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.