Biković: Ostajem vjeran Rusiji, ne moram u Holivud
Foto: Instagram, Miloš Biković

Biković: Ostajem vjeran Rusiji, ne moram u Holivud

Mladi glumac Miloš Biković, kaže da ostaje vjeran Rusiji u kojoj važi za veliku zvijezdu. Igra u tamošnjim filmovima i serijama, i smatra da mu za dalji razvoj karijere nije potrebno da ode u Holivud.

“Čini mi se da u današnje vrijeme probijanje u Americi nije neophodno za svjetsku slavu. Snimio sam u Rusiji film na engleskom jeziku, sa učešćem Antonija Banderasa, i taj projekat je plasiran na internacionalno tržište. Rusi sada izlaze na međunarodnu scenu sa holivudskim glumcima, pa da bih igrao u nekom filmu u istom kadru sa, recimo, Robertom de Nirom, nije potrebno da odem u Ameriku. Taj posao mogu da dobijem i iz Rusije. To društvo je postalo tehnološki toliko jako da može da parira Holivudu. Što se tiče samog odlaska u Rusiju, to nije bilo u mojim planovima sve dok nisam dobio poziv od Nikite Mihalkova i dalje je sve krenulo svojim tokom”, objasnio je Biković, piše Story.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.