Stanijina majka: Življeli smo u bijedi, meso nismo vidjeli godinu dana!
Stanija sa majkom

Ispovijest Slavice Dobrojević

Stanijina majka: Življeli smo u bijedi, meso nismo vidjeli godinu dana!

Kada sam im posle godinu dana prvi put ispržila šniclu, Stanija me je pitala: "Mama, jel' to pravo meso?"- kaže starletina majka Slavica.

Slavica Dobrojević, majka starlete i ovogodišnje učesnice rijalitija “Farma” Stanije Dobrojević, u intervjuu za magazin “Scandal!” rekla je da su godinama življeli u bijedi, te da nisu meso vidjeli godinu dana. Podsjetimo, Stanija je sa bratom i majkom tokom rata izbjegla iz Hrvatske u Srbiju.

Bilo nam je preteško, posle rata smo se selili 26 puta. Nisam imala Staniji i njenom bratu da dam šta da jedu, ali bukvalno. Snalazila sam se kako sam umjela, plakala da oni ne vide i ne pate, da se ne muče kao ja. Uvijek promrzli, gladni, bilo mi je teško zbog njih. Godinu dana nisu vidjeli ni pojeli meso! Kada sam im posle godinu dana prvi put ispržila šniclu, Stanija me je pitala: “Mama jel’ to pravo meso?”- kaže Slavica.

Stanija i majka su doživljele traumu kada je starletinom bratu naglo počela da opada kosa i obrve usled velikog stresa.

Na pitanje kako reaguje na to što je njena ćerka u vezi sa Filipom na “Farmi” i da li može da se očekuje seks, majka je odlučna u tome da ničega neće biti.

- Ne, seks nikako, ovo što smo vidjeli je sve što može da se desi, nema šanse da ona uradi nešto više. Ok su mi za sada, pa ćemo vidjeti u budućnosti – izjavila je majka. Ona je dodala da joj uopšte ne smeta što joj se ćerka skida gola, jer nema razlike između golog i obučenog čovjeka, te da je u potpunosti podržava.

(Telegraf.rs)